“Ze schrijft de mooiste verhalen, bruist van de energie, is bevlogen en enthousiast. Ze zit vol ideeën en het is heerlijk met haar samenwerken. Kortom: het is onvoorstelbaar spijtig dat we bij VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland geen werk meer hebben voor Tamara.

Verdikkeme. We missen haar nu al!”

Rob Pietersen
Communicatieadviseur VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland

Bekijk het project

Sjaak Zonneveld

“Tamara is een enorm positieve, creatieve en hard werkende collega. Ze is pro-actief en komt steeds met ideeën om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Ze heeft onder andere de social media strategie voor BrightPensioen uitgebouwd en gezorgd dat we beter zichtbaar zijn op de diverse platforms. Daarnaast is ze erg sociaal betrokken en gewoon een fijn iemand om mee samen te werken.

Sjaak Zonneveld
Commercieel Directeur BrightPensioen

Ruth Sinkeler

“Samen met Tamara heb ik in 3 sessies van 2 uur focus aangebracht in mijn nieuwe diensten, hebben we gespard over de strategie en strakke keuzes gemaakt. De prettige gesprekken met Tamara hebben een boost gegeven aan de vernieuwing binnen mijn bedrijf en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Ruth Sinkeler, CPCC, ACC
Business& Career Advisor | Expert in Sexyleadership, Change & Happiness|Change Agent| TEDx Speaker|Author

“Tijdens het coachingstraject bij Tamara ben ik me heel bewust geworden van wie ik ben en wat ik kan. Ik heb mezelf versteld doen staan. Ik ben over bepaalde drempels heen gestapt en weet nu dat het oké is om trots te zijn en dit ook te delen met anderen. Na drie maanden strategisch met mijn bedrijfsdoelen bezig te zijn geweest, heb ik echt iets bereikt.”

Monica Job
Personal Success Coach

Nayvary Soeterboek Angila

“Ik keek altijd weer uit naar de sessies. Het traject dat ik bij Tamara heb gevolgd heeft mij namelijk uitgedaagd om meer naar binnen te kijken, naar wat ik echt wil. Hierdoor heb ik belangrijke keuzes kunnen maken voor de richting en groei van mijn bedrijf.
Dankzij de gelijkwaardigheid en de manier waarop Tamara ermee omging, vond ik mijn weg in de stappen die ik wilde zetten en voelde ik me veilig om open en eerlijk te zijn. Naar Tamara, maar vooral naar mezelf. Nu kan ik weer met helderheid en volle kracht vooruit!”

Nayvary Soeterboek-Angila

“Tamara heb ik leren kennen als een positieve en leergierige jongedame die weet wat ze wil. Een eigenschap die ik niet vaak tegenkom. Voor EmPOWERme heeft zij niet alleen mij, maar ook andere ondernemers laten zien hoe ondernemen je energie geeft. Tamara heeft verschillende ideeën in haar hoofd en voert deze ook met de juiste aanpak uit. Niet te overhaast, alles op het juiste moment. Ik bewonder Tamara met haar doorzettingsvermogen. Ik weet dan ook zeker dat zij met zowel Tamara Heskes Consultancy als met EmPOWERme twee zeer sterke ideeën op de markt heeft gebracht.”

Jeroen de Jonge
Projectmanager & Videoproducer bij Jong&Goed